Ring og hør mere
24 84 03 55
Bagsværd

Udtalelser / referencer

Udtalelse fra pårørende til en af beboerne:

"Når vi tænker tilbage er det ikke til at forstå hvor tiden er blevet af, men en ting er dog synligt for alle enhver, Linda har haft det, og har det stadigvæk godt og trives i bedste velgående takket være de mennesker, som hun har kontakt med hver dag. Som vi har givet udtryk for hen over årene, er vi meget taknemmelige overfor hele personalet i Boskov for den store indsats, hver enkelt har gjort for vores datter".
Udtalelse fra Diana (Tidligere beboer):

"Jeg har været meget glad  og tilfreds med min tid som beboer i Boskov. Mine behov er blevet lyttet til og imødekommet. Jeg har også mødt stor fleksibilitet og ligeværdighed fra de ansatte.

Jeg har fået mange gode oplevelser og stunder med de aktiviteter Boskov tilbyder, som jeg ellers ikke ville have fået. De fysiske rammer har jeg også været meget glad for, det var rart at have egen lejlighed, på tords af at jeg boede i et botilbud.

Det er tydeligt at det er et velatableret botilbud og der er et godt samarbejde mellem de ansatte og beboere. De ansatte har hjulpet mig godt videre og jeg vil uden tvivl anbefale Boskov til andre." 

 
Udtalelse fra Socialtilsynet:
 

"Det vurderes at borgerne trives i tilbuddet, og at tilbuddet i borgerinterviews beskrives som unikt i sit

relations- og omsorgsarbejde, der skaber motivation til forandring for borgerne"


 
Udtalelse fra pårørende til en af beboerne:


"Det er fantastisk, at min mor kan bo et sted hvor I som personale har oprigtig lyst til at engagere jer i hendes liv og os der er omkring hende. Tak for det."
 
 Kontakt os
Kontakt os med spørgsmål eller lignende på telefon 24 84 03 55, eller via formularen herunder:
Navn:
*
Telefon:
*
E-mail:
*
Evt. besked:
 
Fonden Boskov | Vadstrupvej 41 | 2880 Bagsværd | Tlf. 24 84 03 55 | info@fondenboskov.dk