Ring og hør mere
24 84 03 55
Bagsværd

Støtte til dagbeskæftigelse

Det er en forventning at beboerne har en beskæftigelse i dagligdagen, når man bor i Boskov. Det kan enten være i et Aktivitets- og værested, et beskyttet værksted, et praktiksted, et job med løntilskud, et flexjob eller på et uddannelsessted, alt efter den enkeltes ressourcer og behov.

Vi tror på, at mennesket har det bedst med at skulle et eller andet om dagen, da vi tror på, at det giver et større indhold i livet at være beskæftiget. Det er med til at udvikle beboerne og er også et led i at komme sig ifølge recovery tankegangen, som vi anvender.

Skab og plej dine relationer

At beboeren har en beskæftigelse er af stor vigtighed, da det giver et højere selvværd, mere socialt samvær og mulighed for opbygning af netværk.

Med støtte til beskæftigelse vil beboerne opleve langt større mulighed for naturligt at indgå i sociale sammenhænge med andre, hvilket giver muligheden for at opbygge og vedligeholde både sociale og faglige netværk.
 

Få succesoplevelser med støtte til uddannelse og job

Når beboeren modtager støtte til beskæftigelse vil han/hun få mere struktur på hverdagen og samtidigt have følelsen af at have noget meningsfuldt at beskæftige sig med. Det skulle gerne resultere i et større netværk, som også vil bidrage til en højere selvtillid og et bedre selvværd.

For at blive beboer hos Boskov er det en forventning, at man har en form for dagbeskæftigelse. Da alle vores beboere er forskellige, skal beskæftigelsen naturligvis stemme overens med de behov og ressourcer, den enkelte beboer besidder.

Beskæftigelse kan blandt andet være i form af:
  • Beskyttet værksted
  • Aktivitets- Værested
  • Praktikplads
  • Job med løntilskud
  • Fleksjob
  • Uddannelse.
Uanset hvilken beskæftigelse, beboeren er en del af, står vi klar med både professionel og personlig støtte til uddannelse og job. I denne forbindelse får den enkelte beboer glæde af vores gode samarbejde med Gladsaxe Jobcenter, som vedkommende typisk bliver tilknyttet, når han/hun flytter ind hos Boskov.

Vi forventer at man som beboer i Boskov har en dagbeskæftigelse mindst 2 dage om ugen.
 

Kontakt Boskov

Søger du yderligere information om vores tilbud om støtte til uddannelse og job, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 24 84 03 55 eller mail info@fondenboskov.dk. Du har også mulighed for at udfylde vores kontaktformular her på siden. Så vender vi tilbage med svar hurtigst muligt. 
 Kontakt os
Kontakt os med spørgsmål eller lignende på telefon 24 84 03 55, eller via formularen herunder:
Navn:
*
Telefon:
*
E-mail:
*
Evt. besked:
 
Fonden Boskov | Vadstrupvej 41 | 2880 Bagsværd | Tlf. 24 84 03 55 | info@fondenboskov.dk