Ring og hør mere
24 84 03 55
Bagsværd

Pædagogiske metoder

Hos Boskov bliver du som beboer mødt af et engageret personale, der - med afsæt i anerkendte pædagogiske metoder - støtter, udvikler og træner dine sociale, fysiske og almene færdigheder, dit selvværd og din selvstændighed.
 

Anerkendelse af det hele menneske

De pædagogiske metoder, vi anvender i dagligdagen, omfatter Anerkendende pædagogik og Recovery, hvilket begge er teorier, som anerkender dig som et helt og selvstændigt menneske.

Du bliver altså mødt af mennesker, der betragter dig som en ligeværdig person og ud fra anerkendende pædagogiske metoder arbejder med dig som menneske og relationen til dig – og altså ikke sygdomme og diagnoser.
 

Fokus på den enkelte beboer

Er du beboer hos Fonden Boskov bliver du støttet, udfordret og hjulpet gennem metoder, som fremmer din mulighed for at komme dig og begå dig i samfundet på lige fod med andre. Som sindslidende har du brug for anerkendende relationer mellem mennesker, hvorfor vi netop prioriterer netværk og socialt samvær med andre højt.

Mennesker påvirker hinanden - både gensidigt og gentagende - og du vil med sociale og anerkendende relationer udvikle dig og blive mere bevidst om dig selv og andre.
 

Pædagogiske metoder og hjertet på rette sted

Hos Boskov tror vi på, at du som beboer kan og vil udvikle dig.

Mennesker kommer sig med den rigtige form for behandling og de rette rammer. Derfor skaber vi et trygt og personligt tilrettet miljø til dig, hvor vi efterlever vores værdier om tryghed, selvbestemmelse, personlig udvikling og fleksibilitet. Værdier der alle går igen i de pædagogiske metoder, som du vil opleve anvendt i det daglige arbejde.

Værdigrundlaget giver de bedste forudsætninger for din fremtid og er med til at gøre Boskov til et botilbud til psykisk syge ud over det sædvanlige. Her er er det dig som er i centrum.

For yderligere information er du velkommen til at kontakte os på telefon 24 84 03 55, mail info@fondenboskov.dk eller via vores kontaktformular her på siden.
 Kontakt os
Kontakt os med spørgsmål eller lignende på telefon 24 84 03 55, eller via formularen herunder:
Navn:
*
Telefon:
*
E-mail:
*
Evt. besked:
 
Fonden Boskov | Vadstrupvej 41 | 2880 Bagsværd | Tlf. 24 84 03 55 | info@fondenboskov.dk